• MARCAJE RUTIERE TERMOPLASTICE APLICATE CU MASINA

ANDROMARK EXPERT are in dotare o masina de marcaj cu material termoplastic GRACO ThermoLazer ProMelt de ultima generatie, care ofera un randament mare pentru lucrarile de marcaje rutiere termoplastice in parcari, sensuri giratorii, intersectii, precum si pentru marcaje longitudinale pe distante mai scurte.marcaje termoplastice

  • MARCAJE RUTIERE TERMOPLASTICE PREFORMATE

Marcajele termoplastice preformate sunt materiale foarte usor de folosit, gata de aplicat pe toata perioada anului. Se aplica simplu si rapid fiind nevoie doar de o perie si un arzator cu propan. Se curata suprafata, se aseaza materialul termoplastic pe jos si se lipeste prin topire la 180-200ºC cu ajutorul arzatorului cu propan. Materialul face o priza puternica cu suportul asigurand o durata de viata de 5-6 ori mai mare decat in cazul aplicatiilor cu vopsea de marcaj rutier.

 marcaje preformate

Andromark Expert aplica si ofera spre comercializare intreaga gama de simbolistica rutiera cu aplicare pe orizontala dar la solicitarea clientilor poate sa ofere si semne personalizate.

  • Marcaje pentru spatii de joaca
Andromark Expert srl ofera servicii complete de decorare si amenajare a spatiilor de joaca ale scolilor, gradinitelor sau a parcurilor publice, de la design-ul initial pana la prepararea suprafetei si aplicarea produselor. Pur si simplu, echipa noastra va transforma spatiile de joaca intr-o lume minunata a jocurilor pe care cei mici le vor adora.
spatiu joaca gradinite   
De la traditionalul sotron pana la diverse reprezentari de animale de pana la 5 metri va putem pune la dispozitie intreaga noastra gama de produse si expertiza pentru a da viata spatiilor de joaca ale copilor.
Puteti sa alegeti dintr-o gama larga de jocuri distractive si educative dar in acelasi timp va puteti pune in practica propriile idei. Pe baza desenelor dvs. echipa noastra poate realiza aproape orice model solicitat.